Andai Itu Takdirnya Episod Akhir

Andai Itu Takdirnya Episod Akhir | Jom saksikan Andai Itu Takdirnya final episod, saksikan apa pengakhirannya, sebelum ini Syukri Yahya Dan Hanna Delisha ada bagi hin atau gimik yang pengakhiran drama ini menjanjikan sesuatu diluar pemikiran penonton. Menarikkan, jom tonton Sekarang.

Andai Itu Takdirnya Episod akhir

Sinopsis Novel Andai Itu Takdirnya 1 & 2

Aleya, seorang gadis berasal dari keluarga sederhana. Dia menyimpan perasaan pada seorang anak tokoh korporat yang juga rakan kuliahnya di universiti di United Kingdom, Syed Adam Aizril. Syed Aizril digilai ramai wanita kerana ketampanan dia. Hidup dia yang kaya menjadikan Syed Aiziril seorang yang berlagak dan sombong. Tanpa di duga telah berlaku satu insiden yang menyatukan Syed Aizril dan Aleya. Mereka telah diperangkap oleh Faizal hingga ditangkap khalwat. Syed Aizril tidak boleh terima dia menuduh Aleya yang perangkap dia semata-mata hendak hidup senang. Syed Aizril dan Aleya disatukan dalam satu majlis pernikahan yang sederhana. Bapa Aleya, Encik Idris begitu kecewa, namun dia tetap hadir untuk mewalikan anaknya. Ibu bapa Syed Aizril pun sama, mereka kecewa namun terpaksa menerima. Puan Sri Sharifah Aishah mama Syed Aizril begitu membenci Aleya begitu juga dengan emak saudaranya, Sharifah Rosnah. Sepupu Syed Aizril, Sharifah Emilin, yang sepatutnya menjadi isteri Syed Aizril begitu kecewa. Aleya melalui dugaan dalam hidupnya dengan Syed Aizril menyeksa hidupnya. Namun takdir penentu segalanya, Syed Aizril ditimpa kemalangan namun mampukah Aleya memaafkan semula lelaki yang telah menyeksa kehidupannya tanpa belas?   Syed Aizril dan Aleya melayari bahtera hidup yang bahagia bersama anak-anak. Lapan tahun hidup berumah tangga begitu indah dan manis rasanya. Datin Sharifah Rosnah tidak dapat menerima takdir yang tersurat buat arwah anaknya. Hati itu masih hitam dengan dendam kesumatnya! Faizal pula, penjara masih tidak menginsafkannya. Kebencian pada Syed Aizril dan Aleya begitu mendalam sekali. Janjinya! Aleya dan Syed Aizril akan hidup merana! Sharifah Azreen hadir dengan visi untuk memiliki cinta Syed Aizril. Dugaan yang melanda dalam hidupnya, mengoyahkan hati lelaki ini. Janji pada isterinya dilupakan begitu saja. Hati Syed Aizril sudah tepu dengan ego! Dan ego itu, akhirnya menghancurkan hidupnya. Saat ini, penyesalan dah tak berguna. Hati Aleya sudah mati buatnya! Perlu ke Aleya berpaling lagi?   Lelaki itu sudah menghancur lumatkan hatinya! Lelaki itu menyeksanya! Lelaki itu mengkhianati cintanya! Andai Itu Takdir-NYA, Aleya redha.

Watak Pelakon

Shukri Yahaya sebagai Syed Aizril Hannah Delisha sebagai Aleya Dayang Areeda sebagai Sharifah Emilin Puteri Sarah Liyana sebagai Umairah Idzham Ismail sebagai Ikram Fahrin Ahmad sebagai Lukman Hakim Aida Khalida sebagai Puan Sri Syarifah Aisyah Zulkifli Ismail sebagai Tan Sri Syed Abas Esma Daniel sebagai Syed Rahim Laila Nasir sebagai Sharifah Rosnah Razman Mahayuddin sebagai Faizal Atikah Suhaime sebagai Sharifah Azreen Safura Yaacob sebagai Puan Ramlah Hariz Hamdan sebagai Azhar Kamal Bakar sebagai Encik Idris Nur Dhia Irdina sebagai Dania Arisya Rayyan Mikail sebagai Dany Aiman Badrul sebagai Darwin

Tonton Andai Itu Takdirnya Episod Akhir

**untuk tonton video anda perlu klik beberapa kali cth: klik yang pertama akan keluar popup klik yang kedua pun sama klik seterusnya baru boleh play video, HARAP MAAF jika terdapat kesulitan.

Leave a Reply