Berita perpindahan Liverpool – Jürgen Klopp ‘lebih dekat’ untuk dapatkan Gabri Veiga ‘perbincangan’ sedang berlaku

Berita perpindahan Liverpool – Jürgen Klopp ‘lebih dekat’ untuk dapatkan Gabri Veiga ‘perbincangan’ sedang berlaku

Berita perpindahan Liverpool: Pasukan Jürgen Klopp dilaporkan menghampiri “kesepakatan penuh” untuk Khéphren Thuram, manakala The Reds juga telah “berbincang” untuk Gabri Veiga.

Liverpool akan membuat lebih banyak pemain pada musim panas ini selepas penangkapan awal Alexis Mac Allister dari Brighton, dengan bahagian tengah merupakan bahagian penting untuk penambahbaikan dan penambahan dalam pertahanan The Reds juga mungkin.

Selepas kempen di mana Liverpool bergelut untuk bersaing di bahagian tengah, dengan beberapa bintang cedera atau tidak hadir secara fizikal, menyusun bahagian ketiga di bahagian tengah akan jauh ke arah memulihkan keamatan yang dimainkan oleh pasukan Jürgen Klopp sebelum ini. .

Sudah tentu ada kes untuk menambah dua lagi pemain tengah ke dalam barisan Liverpool, dengan kapten kelab Jordan Henderson setahun lebih tua dan Thiago Alcântara akan tamat kontrak pada penghujung musim 2023/24, walaupun terdapat harapan bahawa Curtis Jones boleh mengatasinya. beliau dan orang seperti Harvey Elliott dan Stefan Bajcetić boleh mengambil langkah seterusnya.

Mac Allister juga sepatutnya terbukti lebih bersedia daripada pemain seperti Naby Keïta dan Alex Oxlade-Chamberlain, yang minit-minit dalam skuad Liverpool telah digantikan oleh pemain Argentina itu.

Berikut adalah keputusan Liverpool.com mengenai tuntutan perpindahan yang timbul di sekitar The Reds hari ini, dengan dua nama terkenal antara ruangan gosip ketika hari-hari berlalu sehingga pramusim bermula dalam masa kurang dari dua minggu.

Khéphren Thuram

Khephren Thuram (Bagus)

Liverpool “hampir” untuk mendapatkan pemain tengah Nice, Khéphren Thuram, menurut Football Insider. David Lynch melaporkan bahawa The Reds ‘mendesak keras’ untuk ‘kesepakatan penuh’ selepas pusingan baru rundingan.

Pemain itu sudah memutuskan dia mahukan perpindahan itu, kata laporan itu, dengan Klopp mahu menjadikan pemain Perancis berusia 22 tahun itu sebagai pemain kedua pada musim panas selepas Alexis Mac Allister.

Liverpool.com berkata: Sama ada perjanjian itu benar-benar turun atau tidak untuk Thuram masih belum diketahui. Ia mungkin mengambil sedikit masa sebelum itu disahkan, tetapi dia jelas berada dalam senarai pemain The Reds pada musim panas ini, dan pastinya akan ada lebih banyak pemain sebelum tingkap ditutup.

Gabriel Veiga

Gabriel Veiga (Celtic Vigo)

Liverpool telah mengadakan perbincangan dengan bintang Celta Vigo Gabri Veiga, dengan pemain Sepanyol itu antara pemain tengah dipertimbangkan oleh The Reds. Demikian menurut Florian Plettenberg dari Sky Germany.

Leave a Reply