Biodata Penuh Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dalam MV ” Siti Bilang Cuti “

Biodata Penuh Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dalam MV ” Siti Bilang Cuti “ | Pasti anda pernah terlihat dalam MV Danial rajalawak punya lagu iaitu Siti Bilang Cuti yang trending di Youtube Malaysia. Jika anda ingat pasti anda akan ingat watak seorang jururawat yang comel cantik dalam MV tersebut, itulah Sophia Albarakbah. Tahukah anda siapa gadis cantik ini? Kali ni min akan kongsi kepada anda siapa gadis cantik molek ini. Jangan lupa terus follow dan baca blog min ni untuk artikal-artikal yang akan datang. Si Sophia ni sebenarnya sudah ada dikaca tv tetapi ramai tidak perasan kehadirannya kerana beliau banyak keluar dalam iklan-iklan di televisyen seperti Shopee dan sebagainya. Jadi tidak hairanlah jika lakonannya tidak bebrapa kaku dan beliau sememangnya ada bakat serta berpengalaman juga. Sekarang Sophia Albarakbah ni semakin aktif di layar TV banyak sudah muka wajah beliau membintangi Filem dan drama. Jom baca Biodata si gadis cantik Sophia ini. Jodoh ada di depan mata.

Admin boleh cerita sedikit sahaja sebab admin pun tak berapa tahu siapa siti sebenarnya. Dan sekarang Sophia semakin aktif dalam lakonan, semoga beliau terus suksess. Banyak mukanya sudah keluar dikaca televisyen sekarang. Admin sendiri pun teruja kerana min pun suka tengak Sophia ni sebab nampak cute dan sopan.

Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dalam MV " Siti Bilang Cuti "

Biodata Penuh Sophia Albarakbah Gadis Cantik Dalam MV ” Siti Bilang Cuti “

Pelakon dalam mv siti bilang cuti yang pegang watak siti adalam seorang model dan telah berjinak dalam dunia lakonan kalau tak silap admin iaitu Sophia Albarakbah. Siapa beliau nanti admin update, yang admin tahu dia cantik,hehehe

instagram : sophiekoshka

Admin mintak maaf tuan badan buat biodata dan ambil foto tanpa kebenaran,harap tuan badan halalkan kalau tak boleh roger admin untuk remove artikel ini. Admin berkenan sekali tengok lebih sekali tengok doa jer mampu.. cantik beb!! ada karisma.

kalau ada yang copy tu bagi kredit ya. Semoga bermanfaat. Cantikkan Sophia ni.

Leave a Reply