Coretan dar Yuseri Yusoff dari YYCC tentang berdepan Penipuan Covid-19

Perkongsian kali ini hanya diambil dari yycc group, apa yang saya boleh katakan, adakalanya betul juga yang diperkatakan, kita tidak boleh semudah dan tolak bulat-bulat tentang isu ini, jom kita baca sampai habis, dan sila tinggalkan pendapat anda di ruangan komen di bawah.

baby syifa dibunuh

Siapa nak baca silakan, siapa nak skip dia tiada keberuntungan.

Selepas temubual Malaysiakini berkaitan kes Maisarah saya menolak permintaan temubual daripada beberapa mainstream media.

Saya menolak permintaan temubual pada hari yang sama dengan beberapa media lain kerana saya tiada perkara baru untuk diperkatakan.

Jika dia mengikuti Telegram Channel saya, dia tahu saya sering buat Live Video Chat dari semasa ke semasa dan masih ranking nombor satu di Telegram.

Walaubagaimanapun, jelas semua perkara ini akan berlaku untuk tempoh masa yang panjang. Saya berharap saya salah, tetapi nampaknya saya tidak salah.

Saya bukanlah saintis tapi skill membuat analisa yang tepat di mana ia digunakan sepanjang berdepan penipuan COVID-19.

Saya buat pemerhatian dan berkongsikan pemerhatian saya dengan saintis, pakar undang-undang. Hasilnya kami berfikiran sama.

Kezaliman sepanjang penipuan ID digital yang berfungsi sistem kawalan terhadap setiap kehidupan anda.

Misal kata, kerajaan mahu menafikan hak anda mengembara ke negara lain maka ID digital tak boleh berfungsi dan wang tidak diterima dalam sebarang pembelian.

Dan mereka mahu diri anda divaksin bagi mengekalkan fungsi ID digital, bermakna kita akan terus ditipu dan terima suntikan atau berdepan sekatan. Tiada pilihan.

Sekatan ini diperluaskan setiap hari, akhir sekali diri kita tidak mempunyai apa-apa hak untuk mengakses atau membeli apa-apa. “You will own nothing, and you will be happy”

“Vaksin” yang diberikan kepada anda jenis mRNA, yang direka untuk mencederakan, melumpuhkan dan membunuh diri anda.

Itulah sebabnya mereka mendirikan kilang dan menghasilkan berbilion dos suntikan dan diagihkan ke seluruh dunia.

Rampasan kuasa secara global berlaku ia satu penjajahan moden bertujuan untuk mengurangkan populasi penduduk dunia.

Jika saya ditanya soalan, kenapa mereka melakukan ini? – jawapannya adalah rumit.

Walaubagaimanapun ia melibatkan ritual syaitan sebenar. Mereka yang merancang melakukan perkara ini selama beberapa dekad dan lebih satu generasi. Terdapat banyak bukti undang-undang yang jelas.

Sebenarnya saya mulanya tidak berminat membahaskan perkara ini. Tapi manusia banyak ragam, ada melihat, ada jenis yang melihat apabila ditunjukkan dan ada yang langsung tidak pernah melihat walaupun telah ditunjukkan.

Saya tidak menerima sumber pendapatan berkaitan kerja yang saya lakukan ketika COVID-19 tetapi hanya sumbangan dan hadiah diterima daripada anda semua dan saya amat hargai.

Dan boleh dikatakan saya tidak mendapat apa-apa laba besar daripada melakukan perkara ini. Sebaliknya, saya kehilangan anak kecil Nour Rania Asyifaa binti Yuseri.

Dan pembunuhan Baby Syifaa telah dinafikan oleh pihak berkuasa selain pemimpin yang mengenali diri saya.

Tapi saya tetap lakukan, kerana ini perkara yang betul untuk dilakukan bukan sahaja untuk diri saya, tapi keluarga dan orang di sekeliling saya.

Kematian Baby Syifaa dipersenda sebagai “marketing” oleh sekumpulan doktor serta penghinaan dilemparkan. Saya tidak kisah kerana mereka bukan tahu tentang saya.

Saya juga sedar diri saya boleh dikenakan bila-bila masa tetapi saya tidak takut. Kita semua pasti akan mati kerana mati adalah benar.

Namun dalam menjalani hidup, bukan soal bagaimana kita akan mati nanti tetapi soal bagaimana kita berbakti sepanjang menjalani kehidupan ini.

Semoga ukhwah yang terjalin di antara kita ini berkekalan sehingga akhir hayat tanpa mengira status agama, bangsa atau pangkat dan darjat.

Kita doakan yang terbaik buat semua.

Semoga dirahmati Allah SWT.

God bless you all.

Leave a Reply