Disebalik Nama Hello Kitty Ada Maksud Yang Menyeramkan, Jom Kita Rungkai

Disebalik Nama Hello Kitty Ada Maksud Yang Menyeramkan, Jom Kita Rungkai | Ramai peminat tegar dinegara kita dengan watak kartun Hello Kitty, sangat popular dikalangan wanita terutama kanak-kanak dan remaja, ada juga yang tua acah-acah comel bersama hello kitty. Yang lagi best golongan pondan pun suka hello kitty dengan kereta diubahsuai hello kitty dan sebagainya.

Tahukah anda apa maksud dan cerita di sebalik kartun atau watak Hello Kitty ini? Mari baca sampai habis saya rungkaikan.

Hello Kitty ialah sebuah urgend legend dari tokoh ternama sebuah kartun di Jepun, ia adalah untuk pemujaan syaitan.

Hello Kitty diciptakan pada tarikh 1970 oleh seorang wanita China. Putrinya telah diagnosi kanser mulut, oleh itu para doktor mengatakan kepad kedua orang tuannya bahawa anaknya sakit teruk dan tidak dapat membantu menyembuhkannya.

Ibu kepada putri kecilnya itu menolak untuk memberi harapan serta melawat gereja di bandar untuk berdoa agar purtinya cepat sembuh. Ketika hal itu tidak berjaya dan dia mula putus asa. Si ibu terlibat dalam ritual pemujaan syaitan. Mereka mengatakan bahawa untuk sembuhkan putrinya harus membuat perjanjian dengan syaitan sendiri.

Untuk menyembuhkan putrinya iblis meminta satu hal sebagai ganjaran. Si ibu harus buat watak kartun menarik untuk kanak-kanak seluruh dunia dan iblis ingin menggunakan populariti kartun hello kitty untuk tujuan mengelabui orang yang menyembahnya.  **Allahuakhbar!! Syriki sekutu Allah..

Akhirnya putri sembuh dari penyakit kanser mulut dan si ibu menlunaskan perjanjiannya dengan iblis  membuat boneka kartun “HELLO KITTY”.

Sepertinya cerita ini direka untuk tidak mempunyai mulut kerana putrinya menderita kanser mulut. Merujuk telingga Hello Kitty adalah tanduk iblis bererti Syatian dalam bahasa cina. Jadi, Hello Kitty bermaksud Hello Syaitan. Pembuat anak patung ini mengatakan bahasa sesiapa yang menyambyut dan membeli mereka bererti menyambut iblis untuk menguasai hati mereka. Seluruh dunia mengatakan hello kitty simbol rahsia ada yang sampai membuat tatu di badan. Hello kitty adalah lambang putri iblis.

Pada tahun 1990, terjadi pembunuhan kejam berlaku di Hong Kong. Ia dikenali sebagai pembunuhan Hello Kitty. Tiga orang menculik wanita muda dan menahan di pangsapuri selama satu bulan dan mula menyiksa serta kemudiannya membunuh. Hal ini dikenali sebagai Hello Kitty Murder kerana pembunuh membunuh kepala mangsa dan masukan dalam boneka Hello Kitty.

Jika cerita ini benar atau direka semata-mata kita haruslah berpegang pada yang SATU iaitu Allah s.w.t.

Leave a Reply