Drama Rampas Cintaku EP 9

Drama Rampas Cintaku EP 9 | Rampas Cintaku merupakan adaptasi dari novel yang berjudul ‘Rampas Cintamu’ tulisan Puteri Jacaranda, terbitan NovelPlus. Drama ini dibintangi oleh pelakon-pelakon hebat, yang sememangnya pakar dalam watak yang diberikan, dijangka drama ini meletop dan viral. Teruskan setia bersama saripkay.com untuk update-update terkini dan menarik.

Sinopsis Drama

Drama ini mengisahkan seorang jejaka muda bernama Rizal, yang bijak namun menghadapi pelbagai cabaran dan kesempitan hidup. Dia dan adiknya dibesarkan oleh ibu saudaranya, Mak Ngah Ila yang tidak menyayangi mereka. Keadaan bertambah buruk apabila Mak Ngah Ila berhutang dengan ‘ah long’ sehingga mengganggu keluarga mereka. Di atas sebab ini, Rizal memilih jalan mudah untuk ke Kuala Lumpur dan bekerja di kelab malam. Di situ, dia bertemu dengan Datin Safieya, seorang ahli perniagaan kaya yang mempunyai kisah gelap dengan rumah tangganya.

sumber wikipedia

Drama Rampas Cintaku

Drama Rampas Cintaku

Episod: 15
Mula bersiaran: 23 September 2022
Waktu Siaran: Jumaat & Sabtu, 9:00 malam
Rangkaian: iQIYI Malaysia
Pengarah: Ejump Mohd
Produksi: MIG Productions
Pelakon: Fasha Sandha, Afieq Shazwan, Zarul Husin, Erynn Abdullah, Zarynn Min, Puteri Balqis, Aidil Aziz, Fadhilah Mansor, Ady Mohammad

Watak Pelakon

Afieq Shazwan sebagai Rizal
Fasha Sandha sebagai Datin Safieya
Zarul Husin sebagai Dato Jefri
Ady Mohammad sebagai Ashraf
Erynn Abdullah sebagai Ayuni

Tonton Drama Penuh Rampas Cintaku EP 9

Leave a Reply