Hawa Rizwana Buat Hal, Sakan Berkaraoke Ditegur Netizen Pakai Seluar Adik Siapa

Hawa Rizwana Buat Hal, Sakan Berkaraoke Ditegur Netizen Pakai Seluar Adik Siapa | Siapa tidak kenal dengan Hawa Rizwana pengacara meningkat naik yang dahulunya dikatakan kembar Neelofa popular mengacara Buletin Utama dan Hello Doktor. Perkongsian pengacara dan penyampai berita terkenal Hawa Rizwana seperti atau seakan berkaraoke melayan peminat menjadi perhatian netizen.

Hawa Rizwana Buat Hal

Dari socmed Tiktok Hawa sendiri, beliau dilihat seakan seronok sedang menyanyikan lagu popular Budak Flat, nyanyian Aman Ra. Difahamkan, video itu dirakam ketika ia sedang melayan peminat beliau. ramai juga peminat Hawa ni.

Yang menjadi bualan netizen adalah apa yang Hawa perkenakan pada waktu itu seperti memakai seluar ketat. Adakah itu seluar adik siapa??

Hawa pakai seluar ketat

Namun begitu, di sebalik kecaman terhadap beliau, ada segelintir netizen yang menegur dengan baik, dan mendoakan agar diberikan hidayah.

Hawa cantik

Susulan kritikan yang diterima olehnya, Hawa tampil di akaun Twitter miliknya dengan ciapan permohonan maaf, dipercayai berkaitan dengan hantaran tersebut. Comel dan baiknya sikap Hawa. Tuan sudahlah Cantik.

Hawa ni banyak kelebihannya, Min pun berkenan tapi siapalah min ni kan..hehehe

Sumber: TikTok @hawarizwanaredz, Twitter @HawaRizwana

Leave a Reply