Honor 90 dan 90 Pro akan Dilancarkan! Spec Gempak Habis

Honor 90 dan 90 Pro akan Dilancarkan! Spec Gempak Habis | Honor bersedia untuk mengumumkan telefon pintar Honor 90 dan Honor 90 Pro pada 29 Mei di China. Dalam siaran Weibo baharu, Stesen Sembang Digital tipster menyebut spesifikasi utama kedua-dua telefon pintar. Mari kita selami spesifikasi yang dikhabarkan dan lihat apa yang boleh ditawarkan oleh telefon pintar ini.

Spesifikasi Honor 90 (khabar angin)

Menurut kebocoran itu, Honor 90 akan memaparkan paparan OLED tunggal lubang tengah 6.7 inci, melengkung pada keempat-empat sisi. Paparan ini dijangka mempunyai resolusi lebih 1.5K dan kadar penyegaran 120Hz, memberikan imej yang lancar dan bertenaga. Selain itu, paparan akan menawarkan pemalapan PWM 3840 Hz ultra tinggi.

Spesifikasi Honor 90 Pro (dikabarkan)

Honor 90 dan 90 Pro

Honor 90 Pro dijangka dilengkapi dengan paparan OLED 6.78 inci yang lebih besar melengkung pada semua sisi bersama dengan potongan berbentuk pil. Paparan ini dijangka berkongsi resolusi 1.5K+ yang mengagumkan, kadar penyegaran 120Hz dan pemalapan PWM 3840Hz yang sama seperti saudaranya.

Di bahagian hadapan, Honor 90 Pro dispekulasi akan menampilkan persediaan dwi kamera dengan penderia 50 megapiksel, membolehkan pengguna menangkap gambar swafoto yang terperinci dan bertenaga. Di bahagian belakang, persediaan tiga kamera yang serupa dikhabarkan, menyerlahkan sensor Samsung HP3 200 megapiksel dengan apertur f/1.9 yang lebar. Terutamanya, persediaan kamera belakang juga dikatakan menyertakan lensa zum 32-megapiksel, 68mm, 2.5X, memberikan pengguna keupayaan untuk mengezum masuk dan menangkap subjek jauh dengan jelas.

Di bawah hud, Honor 90 Pro dikatakan memuatkan cipset Snapdragon 8+ Gen 1 3.0 GHz, yang menjanjikan prestasi peringkat atasan dan operasi yang lancar. Selain itu, ia akan menempatkan bateri 5000mAh yang besar, dilengkapi dengan keupayaan pengecasan pantas 90W yang mengagumkan.

Nantikan lebih banyak kemas kini kerana GizmoChina membawakan anda maklumat terkini tentang siri Honor 90.

Teruskan bersama saripkay.com

Leave a Reply