HONOR Magic4 Pro akan dilancarkan pada 1 Jun

Saripkay.com | Pada tahun ini, HONOR Magic4 Pro, akan tiba di Malaysia pada 1 Jun, dan peminat setia boleh menonton strim langsung pelancarannya di halaman Facebook HONOR Malaysia pada jam 3 petang.

Selepas HONOR menjadi bebas daripada Huawei, ia segera menjadi jenama teknologi ikonik seterusnya dunia, menjadi pilihan terbaik seterusnya untuk pengguna Huawei yang ingin memiliki telefon pintar dengan Perkhidmatan Mudah Alih Google (GMS).

Ditandakan sebagai “pembunuh tempat sakit”, Device ini ialah contoh terbaik tentang cara jenama telefon pintar menyelesaikan masalah kesakitan pengguna melalui teknologi inovatif.

Sebagai perdana pertama HONOR selepas dikeluarkan, model ini dilengkapi serba lengkap dengan beberapa teknologi terbaik.

Ini termasuk paparan LTPO pemalapan 1920Hz PWM yang mengurangkan penggunaan bateri sambil melindungi mata pengguna, Ultra Fusion Photography yang menampilkan videografi sinematik pada telefon pintar, pengecasan dwi wayar dan wayarles 100W terkemuka industri, prestasi unggul keseluruhan yang unggul, antara lain.

Dengan teknologi inovatifnya, tidak hairanlah Device Honor ini membawa pulang anugerah Perdana Terbaik Tahunan di Kongres Dunia Mudah Alih (MWC) 2022 awal tahun ini.

HONOR Magic4 Pro

Dengan HONOR meneruskan kerjasama dengan Google, siri HONOR 50 dan HONOR X yang dikeluarkan sebelum ini, serta HONOR Magic4 Pro yang akan datang, telah dan akan diprapasang dengan GMS.

Ini bermakna apl yang mesti ada seperti YouTube, WhatsApp, Facebook dan Peta Google akan dipramuat atau dipasang serta-merta.

Dan sepatutnya tiada masalah memuat turun atau mengemas kini apl kegemaran anda menggunakan Gedung Google Play, sesuatu yang membawa kemudahan hebat kepada pengguna Malaysia.

siri HONOR 50

Estetika simetri HONOR Magic4 Pro dan reka bentuk Muse Eye yang ikonik akan menjadi cinta pada pandangan pertama untuk pengguna.

Bukan sahaja ia mempunyai penampilan yang menawan, ia juga dilengkapi dengan pemproses Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G generasi baharu, yang mana kuasa pengkomputeran cip, pemprosesan imej dan prestasi AI telah dinaik taraf.

HONOR Magic4 Pro membawa perlindungan privasi yang komprehensif untuk penggunanya melalui perisian dan perkakasannya.

Satu yang dianggap sebagai pembunuh titik kesakitan ialah fungsi Panggilan Privasi AI, yang menangani kebocoran bunyi – masalah apabila panggilan telefon pintar menjadi boleh didengari oleh orang lain di sekeliling pengguna, yang berpotensi mendedahkan maklumat sensitif.

Untuk semua maklumat terkini tentang HONOR Magic4 Pro, lihat

https://www.hihonor.com/my/phones/honor-magic4-pro/

Dan jangan lupa untuk menonton strim langsung pada 3 petang, 1 Jun di halaman Facebook HONOR Malaysia atau menontonnya di Astro Hitz.

HONOR Magic4 Pro

Leave a Reply