Jawapan Mengejut Bekas Ketua Pengarah Kesihatan DG Hisham “Vaksin Tak Selamat”

Jawapan Mengejut Bekas Ketua Pengarah Kesihatan DG Hisham Vaksin Tak Selamat | MARI kita rujuk lagi transkrip jawapan bekas Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dato Sri Dr. Noorhisham Abdullah ketika disoal peguambela Dr Roland Victor MD , Dato Ahmad Zaidi ketika perbicaraan kes pada 6 Jun 2023.

ZAIDI: Tan Sri ini adalah dokumen yang dipaksa untuk dikeluarkan oleh Pfizer oleh Mahkamah Texas. Kalau tengok AEFI. Saya kira ada 1,239 kesan sampingan Pfizer. Tan Sri tahu ke tidak?

NOORHISHAM: Ya betul, dari awal sudah tahu.

ZAIDI: Rujuk terbitan, saya percaya memang ia tidak disebut langsung dalam MySejahtera atau Doket MS5 ada satu “Death Neonatal”. Apakah maksud “death neonatal?

NOORHISHAM: Bayi yang stillborn

ZAIDI: Ini salah satu effect Pfizer. Baiklah saya rujuk satu lagi page 8 of the appendix. Towards the end ada – Sudden Unexplained Death”. Apa maksudnya?

NOORHISHAM: Kematian mengejut oleh pesakit yang ada inaudible.

ZAIDI: Pada 26/6/2021 Menteri KKM terdahulu KJ ada menyatakan Pfizer selamat digunakan wanita hamil?

NOORHISHAM: Ya.

ZAIDI: Tapi dia tak sebut salah satu kesan sampingan adalah “Death Neonatal”?

NOORHISHAM: Tapi mereka yang dijangkiti juga akan membawa maut dalam ajal. Risiko untuk mendapat kesan sampingan adalah rendah berbanding dengan..

Noorhisham gagal menjawab soalan lalu memberikan jawapan luar konteks soalan dan Datuk Ahmad Zaidi terus potong.

Jawapan Mengejut Bekas Ketua Pengarah Kesihatan DG Hisham Vaksin Tak Selamat

ZAIDI: THAT DOESN’T REALLY MATTER TAN SRI. WE ARE DEALING WITH SOMETHING. YOU INJECTED INTO SOMEONE’S BODY. SAYA 3 DOSE SEBAB SAYA DENGAR KATA TAN SRI BUT I WAS NOT INFORMED 100% WHAT WERE THE KESAN SAMPINGAN. SOALAN SAYA, SAYA TAK KATA TAN SRI, SAYA KATA KHAIRY, DIA ANNOUNCE PFIZER SELAMAT UNTUK WANITA HAMIL. TAPI THE FACT IS KANDUNGAN BOLEH MATI. STILLBORN. BETUL?

NOORHISHAM: BETUL.

————————————————-

Sekarang kamu faham kenapa aku kata wanita yang mengandung tidak selamat ambil vaksin COVID-19?

Ramai ibu mengandung yang ikut saranan aku dapat bersalin dengan selamat.

Manakala ibu mengandung yang percaya tokoh Maal Hijrah bekas Ketua Pengarah Kesihatan, Noorhisham mengalami keguguran, kematian dalam kandungan dan bayi lahir pramatang.

Sekarang faham apa yang aku fight selama ini yang mana sehingga kini aku masih konsisten walaupun Baby Syifaa dibunuh untuk mematahkan momentum menolak vaksin COVID-19 yang aku gerakkan waktu itu?

Trust me!

Anda semua ditipu dan ditakutkan secara keterlaluan tentang bahaya COVID-19 oleh Hitler Hisham.

Sambungan transkrip jawapan Dr. Hitler Noorhisham ketika disoal balas Datuk Ahmad Zaidi peguambela Dr Roland Victor MD yang berdepan kes pertuduhan Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 kononnya beliau muat naik video jelek.

——————————————————

ZAIDI: Tan Sri biasa tengok dokumen ini. Di ambil dari NPRA. Soalan saya, kalau tengok D4 dokumen yang dikeluarkan di bawah NPRA yang ada di MySejahtera 8.1.2021. Selepas dokumen ini ada empat dokumen yang revised first document. Betul?

NOORHISHAM: Betul

ZAIDI: Tengok satu lagi dokumen. Rujuk IDD5 diambil dari MySejahtera 23.2.2021 terdapat di MySejahtera, boleh sahkan?

NOORHISHAM: Ya betul. (Mohon ditanda D5)

ZAIDI: Kalau tengok D5, ia satu dokumen dikeluarkan dan dimasukkan ke dalam MySejahtera dan di dalam dokumen ini, boleh Tan Sri tunjukkan saya muka surat 4. Tajuknya – “Kesan Sampingan Vaksin COVID Pfizer. Saya kira ada dalam 13, betul?

NOORHISHAM: Betul

ZAIDI: Setuju saya katakan yang disebut di sini hanya 13, tapi dalam dokumen NPRA ada lagi banyak.

NOORHISHAM: Kita kena faham dalam kelulusan.

ZAIDI: Soalan saya, kesan sampingan dekat D5 tidak selaras dengan dokumen NPRA?

NOORHISHAM: Saya tak pasti.

ZAIDI: Rujuk Dokumen D4. Ada atau tidak ia disebut kesan sampingan adalah kematian?

NOORHISHAM: Dia tak kata mati tapi komplikasi dari jantung.

ZAIDI: Itu sahaja? Dia tidak kata mati tapi komplikasi dari Myocarditis?

NOORHISHAM: Ya.

ZAIDI: Maknanya kematian adalah kesan sampingan Pfizer?

NOORHISHAM: Ya, boleh berlaku.

ZAIDI: Kita pergi muka surat 14 dokumen sama. Tajuk “Serious AEFI”. Saya baca di perenggan kedua tidak semestinya Pfizer “ …OF THE …” Di sini tidak disebut Myocarditis atau Heart Attack tapi ada 38 kematian waktu itu. Adakah KKM aware of this pada ketika itu?

NOORHISHAM: Ya, kita aware.

BACA selanjutnya bagaimana 38 kematian disembunyikan Hitler Hisham.

sumber 1

sumber 2

Jadi bukalah mata, bukalah minda, kita diberi akal, jika tidak percaya apa-apa bentuk pun anda perlu berhati-hati atau berhenti sekejap dan berfikir carilah alasan yang kukuh bukti yang terbaik demi kesihatan anda dan keluarga anda.

Yang pasti saya sendiri terkesan dengan vaksin ini. Kesan AEFI telah mengubah hidup saya menjadi tidak selesa seperti dulu. Tiada siapa yang bertanggungjawab terhadap kesihatan kita. Renung-renungkan ingat sihat tubuh badan Allah yang bagi.

Leave a Reply