Jimat $70 Hari Ini untuk Jam Kecergasan Mampu Milik

Jimat $70 Hari Ini untuk Jam Kecergasan Mampu Milik  | GTR 3 Pro $160 ialah penjejak kecergasan bernilai hebat yang memberikan anda apa yang anda perlukan.

Walaupun Apple dan Fitbit membuat beberapa jam tangan pintar paling popular sekarang, mereka bukan satu-satunya jenama yang mempunyai sesuatu untuk ditawarkan. Terutamanya jika anda hanya mencari jam tangan ringkas dengan keupayaan penjejakan kecergasan yang baik dan beberapa ciri asas berguna yang lain. Amazfit GTR 3 Pro ini ialah alternatif mampu milik yang hebat kepada jenama besar, dan sekarang anda boleh mengambilnya dengan hanya $160, $70 daripada harga biasa. Tawaran ini hanya tersedia sehingga 9:59 malam. m. PT (12:59 a.m. ET).

GTR 3 Pro ialah penjejak kecergasan jarak pertengahan yang baik yang memberikan anda lebih daripada minimum dan tidak memerlukan anda membayar harga premium untuk ciri dan fungsi remeh yang anda jarang gunakan. Ia dilengkapi dengan skrin AMOLED 1.45-inci yang mudah dinavigasi, serta keupayaan GPS terbina dalam dan keserasian Amazon Alexa untuk kawalan bebas tangan. Ia dimuatkan dengan lebih 150 mod sukan yang berbeza untuk penjejakan yang tepat, dan dengan menekan butang anda boleh menyemak kadar denyutan jantung anda, ketepuan oksigen darah, tahap tekanan dan skor tidur.

Jimat $70 Hari Ini untuk Jam Kecergasan Mampu Milik

Ia mempunyai hayat bateri 12 hari yang mengagumkan dengan sekali cas, serta penarafan kalis air 5-atmosfera, jadi ia selamat untuk berenang. Ia juga mempunyai 2.3GB storan muzik terbina dalam supaya anda boleh membawa senarai main senaman anda bersama anda, sambungan Bluetooth 5.0 dan menyesuaikannya dengan lebih 150 muka jam yang berbeza.

Leave a Reply