JURULATIH GHANA BERSELFIE BERSAMA ANAK HEUNG-MIN YANG MENANGIS

JURULATIH GHANA BERSELFIE BERSAMA ANAK HEUNG-MIN YANG MENANGIS SEBAGAI GEORGE BOATENG CONSOLE STAR DI PIALA DUNIA 2022. Harapan Korea Selatan untuk layak ke pusingan 16 terakhir Piala Dunia 2022 kelihatan tipis selepas mereka tewas 3-2 kepada Ghana. Ia adalah keputusan yang menyebabkan Son Heung-min dari Tottenham menangis selepas wisel sepenuh masa. Dia dihiburkan oleh beberapa pemain Ghana dan penolong jurulatih George Boateng, tetapi seorang lagi ahli pasukan kejurulatihan Ghana cuba menyelinap dalam swafoto bersama Son.
Son Heung-min menangis selepas harapan Piala Dunia Korea Selatan digegarkan dengan kekalahan kepada Ghana – tetapi itu tidak menghalang salah seorang jurulatih pembangkang cuba berswafoto dengannya.
Korea Selatan nampaknya akan keluar dari Qatar pada peringkat kumpulan after their 3-2 loss.
Mereka bangkit daripada ketinggalan 2-0 untuk menyamakan kedudukan, tetapi gol Mohammed Kudus pada minit ke-68 memberikan kemenangan kepada Ghana.
World Cup pitch invader flies rainbow flag and wears 'Save Ukraine' t-shirt

PENCroboh PADANG PIALA DUNIA MENGIBARKAN BENDERA PELANGI DAN MEMAKAI T-SHIRT ‘SAVE UKRAINE’

Keputusan itu bermakna Korea Selatan perlu menewaskan Portugal dalam perlawanan terakhir Kumpulan H mereka untuk berpeluang layak.
Anak lelaki Tottenham – yang bermain di kejohanan dengan topeng pelindung selepas patah soket matanya – melalui pelbagai emosi selepas wisel sepenuh masa dibunyikan.
Son, bersama beberapa rakan sepasukannya, bertindak marah selepas pengadil Antony Taylor meniup wiselnya untuk sepenuh masa dan tidak membenarkan Korea Selatan mengambil sepakan sudut.
Jurulatih Paulo Bento telah dilayangkan kad merah kerana bantahannya dan kemudian tangannya ditepis apabila dia cuba memeluk Son yang jelas kecewa selepas itu.
Mungkin apabila kesedaran tentang keputusan itu tenggelam dalam, Son menangis.
Dia terbongkok di atas lantai dan dihiburkan oleh beberapa pemain dan jurulatih Ghana, termasuk pembantu George Boateng.

Semasa Boateng bercakap dengan Son, seorang lagi ahli pasukan kejurulatihan Ghana melihat peluang untuk swafoto, meletakkan lengannya di sekeliling bintang Tottenham itu dan mengambil gambar.
Boateng tidak kelihatan kagum dan membawanya pergi ketika Son berlalu pergi.

Walaupun harapan Korea Selatan untuk layak kelihatan tipis, Ghana mempunyai peluang selepas kemenangan pertama mereka.
Kudus Ajax adalah wira dengan dua gol dan dia memberitahu BBC: “Ia satu perasaan yang baik. Kami mahukan tiga mata dan kami mendapatnya. Semua orang benar-benar berada di puncak permainan mereka hari ini. Mereka kembali kepada kedudukan 2-2, kami terpaksa tampil dengan lebih tenaga dan ia berlaku.
“Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua rakan sepasukan saya, ia adalah permainan berpasukan dan mereka semua memainkan peranan dalam prestasi saya. Salib masuk dari Jordan [Ayew] dan salib dari Inaki [Williams]. Berbesar hati kepada semua orang kerana semua orang memainkan peranan.”

Leave a Reply