Klaim ShopeePay ePemula Sekarang

Klaim ShopeePay ePemula Sekarang | PETALING JAYA: Ketika Malaysia memulakan peralihan ke fasa endemik Covid-19 dan dibuka semula kepada dunia, kehebohan ekonomi yang semakin meningkat ialah beberapa keadaan normal perlahan-lahan kembali pada bulan Ramadan ini.

Klaim ShopeePay ePemula Sekarang

Susulan program eBelia 2021 dan usaha berterusan untuk membantu belia berumur 18 hingga 20 tahun dan pelajar sepenuh masa yang layak, kementerian kewangan memperuntukkan RM300 juta daripada bajet 2022 dan melancarkan program ePemula yang menyediakan RM150 melalui e-dompet kepada belia berumur 18-20 tahun.

Alain Yee, Ketua ShopeePay Malaysia mengulas, “Kami berbesar hati untuk bekerjasama dengan Kementerian Kewangan sekali lagi selepas mendapat sambutan yang sangat positif daripada belia Malaysia tahun lepas.”

Tahun ini sebagai tambahan kepada kredit e-dompet RM150 oleh kerajaan, ShopeePay menawarkan baucar tambahan RM500 yang dijamin dan peluang memenangi hadiah sehingga RM25,000.

“Sebagai sebuah syarikat yang mengutamakan pengguna, kami sentiasa berinovasi untuk memberi perkhidmatan kepada pengguna kami. Melalui ePemula, kami gembira diberi peluang untuk menggalakkan lebih ramai belia Malaysia menerima penggunaan tanpa tunai dan menggunakan ShopeePay untuk merasai kemudahan dan keselamatan yang ditawarkan oleh dompet mudah alih kami,” tambah Yee.

Dengan menggunakan integrasi ekosistem QR DuitNow, pengguna ShopeePay kini boleh membelanjakan kredit gabungan RM650 mereka di lebih banyak peruncit yang mengambil bahagian termasuk tetapi tidak terhad kepada:

  • Jenama fesyen JD Sports, Focus Point, Giordano, Elle, Common Sense
  • Kedai F&B Taco Bell, KFC, Kyochon, myBurgerLab, CU Malaysia
  • Pemimpin teknologi Samsung, Huawei, Switch, Xiaomi
  • Kegemaran kecantikan Innisfree, Guardian, Sasa
  • Gergasi hiburan TGV Cinemas, Redbox, Flyproject, Book xcess, Gamers Hideout
  • Stesen minyak Petron, Shell, Caltex, BHP Petrol

Selain daripada diskaun makanan dan penghantaran percuma, tawaran eksklusif ShopeePay yang lain juga termasuk Pulangan Tunai Syiling sehingga 3% untuk sebarang pembelian luar talian dengan mengimbas mana-mana kod QR DuitNow.

Untuk peminat media sosial, apabila menuntut ePemula menggunakan ShopeePay, anda dan tiga rakan layak serta-merta untuk menyertai Cabaran #ShopeeEPEMULAsquad mereka.

Ikuti @ShopeePay_MY di Instagram & @ShopeeMY di TikTok, tangkap gambar kumpulan di IG atau tunjukkan pergerakan licik anda di TikTok untuk peluang memenangi beberapa hadiah menarik bernilai sehingga RM25,000.

Yee menyimpulkan, “Kami juga percaya program itu akan memainkan peranan yang lebih besar untuk menjana aktiviti ekonomi dan jualan secara serentak untuk peniaga dan peniaga tempatan. Apabila lebih ramai pengguna Malaysia memasuki ekosistem tanpa tunai, perniagaan yang lebih kecil seperti kedai serbaneka, kafe tempatan dan peniaga mikro juga akan melihat keperluan untuk menggunakan kaedah pembayaran tanpa tunai sebagai sebahagian daripada operasi mereka untuk memastikan mereka tidak ketinggalan. Dorongan digital ini akan menjadi kemenangan bagi ekonomi digital negara.”

Untuk menuntut RM150 anda di bawah ePemula di ShopeePay, nikmati baucar tambahan RM500 yang dijamin, dan menangi hadiah sehingga RM25,000, klik di SINI.

Semoga bermanfaat kepada semua dan teruskan support dengan SaripKay.

Leave a Reply