Live Stream Liverpool vs Crystal Palace 16/8/2022

Live Stream Liverpool vs Crystal Palace | Tidak Tahu dekat mana nak tonton live stream perlawanan antara Liverpool melawan Crystal Palace? Singgah sini Untuk tonton live stream perlawanan pada 16 Ogos 2022 jam 3 pagi waktu Malaysia.

Liverpool vs Crystal Palace 3 Ogos 2022

Admin akan kongsikan link live stream percuma Untuk ANDA peminat tegar bola Sepak EPL.

Perlawanan kedua bagi Liverpool adakah mereka akan mendapat kemenangan? Pagi nanti akan terjawab, pada perlawanan pertama mereka seri. Pagi nanti Liverpool sebagai tuan rumah akan memberi kelebihan bermain di tempat sendiri.

LiverpoolLiverpool tahu bahawa tercicir mata akan meninggalkan naib juara Liga Perdana tahun lalu empat atau lima mata dari kedudukan teratas selepas dua minggu.  Mereka juga akan sedar bahawa ia berlaku terhadap Fulham dan Palace dan bukan saingan Big Six tradisional.   Ini semua yang anda perlu tahu sebelum Liverpool vs Crystal Palace.

Liverpool vs Crystal Palace

Berita pasukan Liverpool lwn Crystal Palace

Thiago Alcantara terkeluar daripada perlawanan pembukaan Liverpool menentang Fulham dan boleh diketepikan selama enam minggu. Rakan pemain tengah Curtis Jones juga akan terlepas beberapa minggu kerana kecederaan betis manakala Alex Oxlade-Chamberlain sedang pulih daripada masalah hamstring yang serius.

Naby Keita boleh didapati pada hujung minggu ini selepas berehat di barat London dengan penyakit bukan COVID tetapi Diogo Jota dijangka belum bersedia lagi. Gandingan pertahanan Ibrahima Konate dan Kostas Tsimikas juga diragui. Joel Matip adalah satu lagi keraguan tetapi akan dipantau.

Penjaga gol pelapis, Caoimhin Kelleher dijangka tinggal dua minggu lagi untuk kembali ke bangku simpanan.

Berita pasukan Liverpool, kecederaan, pilihan barisan pemain

KELUAR: Thiago Alcantara, Curtis Jones, Alex Oxlade-Chamberlain, Ibrahima Konate, Caiominh Kelleher.  DIPERSOALKAN: Joel Matip, Diogo Jota, Kostas Tsimikas.

Berita pasukan Crystal Palace

Penjaga gol Jack Butland akan diketepikan akibat patah tulang metakarpal sehingga September. James McArthur mungkin boleh didapati pada akhir Ogos tetapi, sama seperti James Tomkins, telah diketepikan daripada perlawanan Isnin kerana kecederaan otot.

Michael Olise hanya kembali ke latihan pasukan sehari sebelum perlawanan pembukaan Liga Perdana Palace dengan Arsenal. Patrick Vieira berminat untuk memberikan pemain sayap yang menarik itu banyak masa untuk mencapai kecergasan perlawanan penuh selepas terlepas keseluruhan pramusim akibat kecederaan kaki.

Kecederaan Nathan Ferguson semakin memburuk apabila pemain pertahanan itu – yang telah bermain lapan minit bola sepak Liga Perdana dalam dua tahun lepas – dianggap telah mengalami penyakit yang sama sekali baru yang akan menghalangnya untuk lapan minggu akan datang.

Berita pasukan Crystal Palace, kecederaan, pilihan barisan pemain

KELUAR: Jack Butland, James McArthur, Nathan Ferguson, James Tomkins.  DIPERSOALKAN: Michael Olise

Jom Tonton Live Stream Klik Link di bawah:

Liverpool vs Crystal Palace ( 👉 Klik Sini  )

Leave a Reply