New Extraction 2 Gempak dan Suspen

Core blimey, guvnor, awak merahsiakan perkara ini! Ternyata, Idris Elba berkemungkinan memainkan watak penjahat dalam Extraction 2, dan kami hanya mengetahuinya 11 hari sebelum pelancaran.

” Strap on your tactical vest and grab a hold of a rake, because the new Extraction 2 trailer just broke cover on Chris Hemsworth’s Twitter account – and it has a lot more Luther in it than we were expecting…”

Extraction 2

Chris Hemsworth membentangkan berita itu di akaun Twitternya awal hari ini, memaparkan satu minit penuh rakaman baharu, dengan kapsyen “Senang kerana @idriselba menyertai pasukan pengekstrakan.” @idriselba adalah, tidak mengejutkan, akaun Twitter Idris Elba.

Lihat tweet dan treler yang disertakan di bawah:

 

Fast and Furious: Hobbs dan Shaw membintangi satu sisi, klip itu kebanyakannya diambil dengan aksi mengejar kereta yang penuh aksi, dipotong menjadi satu pukulan berterusan.

Ia tidak kelihatan seperti mengejar untuk masa yang lama, walaupun: semua kenderaan yang terlibat nampaknya berada dalam pelbagai keadaan terbalik atau meletup pada penghujung klip.

Kemudian kami dilayan ke tempat Idris, dan mereka tidak melibatkan bintang filem bonkers man v lion beast tanpa memberinya satu atau dua baris sindiran.

Kali ini, dia membuat komen yang memperlekeh tentang nama watak Chris Hemsworth, Tyler Rake. Senang cakap, kita pernah dengar. Kami agak pasti lelaki terkemuka kami yang tidak masuk akal berotot akan membuat mereka menelan kata-kata mereka menjelang akhir filem.

Extraction 2 ditayangkan perdana di Netflix pada 16 Jun.

Leave a Reply