Padu Oppo Find N3 Flip Review

Oppo tidak berlengah untuk keluarkan antara produk killer mereka. Pastinya ramai tertunggu akan kemunculan di Malaysia. Kita saksikan, jom kita Review Oppo Find N3 Flip ini.

Kami mempunyai Oppo Find N3 Flip baharu di Ibu Pejabat dan semasa kami memulakan semakannya, berikut ialah penyahkotak pantas untuk membantu anda bermula.

Kulit kerang baharu yang boleh dilipat dihantar dengan sarung dua keping berkualiti yang sepadan dengan warna jalur warna Mist Rose, kabel USB-A ke USB-C dan pengecas 67W.

Padu Oppo Find N3 Flip Review

Kami juga mempunyai sarung Blicca pilihan dengan tali patung dan kualiti, dan sarung tali tangan kulit PU.

Oppo Find N3 Flip ialah pengganti Find N2 Flip, yang keluar lewat tahun lepas. Kedua-duanya kelihatan agak serupa dan berkongsi sedikit spesifikasi mereka, termasuk dua paparan, bateri, dan kamera swafoto. Di mana mereka berbeza ialah chipset – telefon baharu mempunyai Dimensity 9200 – dan persediaan kamera.

Oppo

Oppo Find N3 Flip mendakwa sebagai kulit kerang pertama yang boleh dilipat dengan tiga kamera. Ini adalah kamera yang lebih baik di sekeliling – penembak sudut lebar utama mempunyai OIS di mana pendahulunya tidak mempunyai OIS, terdapat ultralebar 48MP, dan kamera zum 32MP 47mm – semuanya dilengkapi dengan ciri penjenamaan dan pengimejan Hasselblad.

Satu lagi perbezaan utama ialah suis bisu di sisi Oppo Find N3 Flip. Ia adalah suis tiga hala yang bergerak dari Senyap ke Getar, ke mod Dering, yang sangat mudah.

Itu sahaja buat masa ini, kami akan melakukan beberapa ujian Oppo Find N3 Flip dan kami akan melaporkan kembali dengan penemuan kami!

Leave a Reply