Shakira dan Tom Cruise Berpancaran?

Shakira membuat permintaan kepada Tom Cruise selepas khabar angin

Khabar angin kononnya percintaan telah wujud di sekeliling Shakira sejak dia tiba di Miami, di mana dia kini tinggal bersama dua anaknya, Milan dan Sasha.

Semasa Grand Prix Formula 1 Miami beberapa minggu lalu, penyanyi Colombia itu dilihat berkongsi dengan beberapa selebriti, termasuk pelakon terkenal Tom Cruise.

Dia juga dilihat makan bersama pemandu Formula 1 Lewis Hamilton dan baru-baru ini dikaitkan dengan bintang Miami Heat, Jimmy Butler. Shakira menghadiri salah satu perlawanan Heat, mencetuskan lebih banyak spekulasi.

Mesej Shakira untuk Tom Cruise
Saluran berita termasuk Page Six telah melaporkan bahawa Tom Cruise menyatakan minat yang mendalam untuk bertemu Shakira.

Bagaimanapun, majalah Heat mendakwa bahawa penyanyi itu telah “merayu” dia untuk berhenti menggodanya.

Tom Cruise dan Shakira

Sumber itu menjelaskan bahawa Shakira tidak tertarik kepadanya dan tidak mempunyai minat romantik, walaupun dipuji. Dia hanya bersikap mesra dan menyampaikan pesanannya kepada Cruise dengan cara yang sopan.

Menurut Mingguan AS, penyanyi itu mendapati khabar angin itu lucu dan tidak berhasrat untuk meneruskan Cruise, walaupun mereka mempunyai masa yang “seronok” ketika mereka bertemu di acara Formula 1.

Rakan keluarga Shakira, seperti Ana Lourdes Martinez dan Emilio Estefan, bercakap kepada Halaman Enam, menekankan bahawa interaksi antara Shakira dan Cruise adalah mesra dan tidak menunjukkan hubungan romantis.

“Miami sentiasa menjadi rumah dan perlindungan Shakira,” Martínez mengesahkan.

Teruskan bersama saripkay.com

Leave a Reply