Terima Kaseh Famili YYCC-JDTΒ  πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘

Terima Kaseh Famili YYCC-JDTΒ  πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘

🎚🎚🎚  Sebelum berbuka puasa,  Kami ada menerima panggilan daripada Puan FJ berkenaan penganiayaan & ugutan serta ancaman terhadap keselamatan dirinya sejak minggu lepas.

Keadaan jadi semakin meruncing sejak semalam apabila sekumpulan pengganggu bertindak melampaui batas dengan membuat ugutan, tidak memadai dengan merosakkan privasi, maka ugutan jenayah pula yang dilakukan.

Hal ini masih dalam siasatan PDRM, Team HQ menanti perkembangan lanjut berkenaan status kes ini, dikesempatan ini, saya mewakili Team YYCC HQ, ingin merakamkan penghargaan buat Pengerusi YYCC-JDT dan beberapa orang lagi ahli keluarga dari JDT yang hadzir bersolidariti menemani wanita ini semalam.

Kita memantau rapat perkembangan kes ini dan doa kita sebagai keluarga besar YYCC, kita mohon agar jalan keluar dapat segera dicapai oleh wanita ini dan keadilan dapat mengambil tempatnya apabila mereka yang terbabit dalam perlakuan jenayah dapat diheret ke muka pengadilan.

Notakaki : Selalu dengar orang pakai kabel ni macam kebal sampai langsung tak boleh kena sentuh, lupa pulak, yang kabel itu boleh digunakan untuk sebat bontot orang yang rasa kabel-kabel ni hebat, eloklah bertaubat pada yang percaya dengan ajian kabel ni ya, sebab itu semua mitos karut marut sepenuhnya.

Justice, Peace & HumanityΒ  Ex Lorry Driver On Behalf Of YYCC Management Team πŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈ

 

Sumner yycc channel

 

Leave a Reply